EventEvent UNY

Sandiwara Rinakit “LUH MANYURA”

Drupadi dewi kang lair saka geni, geni lara patine Ratu Pancala. Tuwuh dadi ratuning kabecikan, ananging rinenggut martabat lan kasulistyane dening nepsu angkara murka. Banjur kepiye crita lelakone anggone golek pengadilan?… Takdir apa kang wis digarisake?

Paguyuban Bramaseta mempersembahkan:
Sandiwara Rinakit “LUH MANYURA”
?Kemis Wage, 4 Mei 2017
⏰19.00 WIB
?Concert Hall Taman Budaya Yogyakarta
GRATIS TIS TIIIISS!! Full Doorprize lhooo.

Baca Juga  Workshop Edupreneurship

admin

UNY COMMUNITY - Komunitas Mahasiswa dan Alumni UNY - kirim artikel menarik kalian ke redaksi@unycommunity.com, syarat dan ketentuan baca  Disini 

Related Articles

Back to top button
Close
X