Pentas Sanggar Sastra ; Kidung Pamegat Sih | UNY COMMUNITY
Wednesday , 21 August 2019
Home / Event / Pentas Sanggar Sastra ; Kidung Pamegat Sih

Pentas Sanggar Sastra ; Kidung Pamegat Sih

Ora ana wong mukti tanpa prihatine wong tuwa. Kudune mangerti lelabuhane wong tuwa kang ngupaya kamulyane anake. Bocah kang duraka, mokal bisa tentrem urip ana ing donya lan akerate.
“Luput…. Akeh luputku Mbok…. Sing gedhe pangapuramu!!!!”
Pendidikan Bahasa Daerah C 2017
🎊PAGUYUBAN SARKARA🎊
🎬Mempersembahkan
Pentas Sanggar Sastra
Kidung Pamegat Sih
|| Naskah : Gondhol Sumargiyono ||
📅 Sabtu Pon, 13 April 2019
🏛 Performance Stage FBS UNY
🕰 Open gate 18.30 WIB
🆓 Free HTM
🎁 Full Doorprize
Nyekel lele ana ing kalenan
Catet tanggale, aja ngasi ketinggalan
Baca Juga  WORKSHOP ECONOSPHERE 2

About admin

UNY COMMUNITY - Komunitas Mahasiswa dan Alumni UNY - kirim artikel menarik kalian ke redaksi@unycommunity.com, syarat dan ketentuan baca  Disini 

Check Also

Robotika UNY Sabet 5 Penghargaan di Kancah Internasional

Tanggal 12-16 Agustus 2019 akan dikenang dengan manis oleh tim Robotika Universitas Negeri Yogyakarta (UNY). Keikutsertaan mereka …

X